Συνθετικός Χλοοτάπητας

Ο συνθετικός χλοοτάπητας ή το συνθετικό γκαζόν είναι μια επιλογή που αξίζει να χρησιμοποιήσετε για τους ανοικτούς χώρους του σπιτιού σας ή την αυλή σας. Πολλοί είναι αυτοί που προτιμούν το φυσικό γκαζόν, υποστηρίζοντας ότι έχει πιο όμορφη αίσθηση και τελικό αποτέλεσμα. Όμως δεν είναι λίγες οι φορές που το αποτέλεσμα στο συνθετικό χλοοτάπητα είναι καλύτερο ακόμη και από αυτό του φυσικού.


Το φυσικό γκαζόν απαιτεί ως επί τω πλείστον μεγάλη περιποίηση και κατά τη διάρκεια του φυτεύματος και κατά την ανάπτυξή του και κατά τη συντήρηση του, όταν τελικά μεγαλώσει. Επίσης δεν εφαρμόζεται σε όλα τα εδάφη, κάνοντας πολλές φορές τις προσπάθειές μας να μοιάζουν άκαρπες όταν φυτεύουμε φυσικό γκαζόν στον κήπο μας και το χώμα δεν είναι κατάλληλο. Άλλες πάλι φορές ξοδεύουμε πολλά χρήματα για να φέρουμε το χώμα του κήπου μας σε κατάσταση να δεχθεί φυσικό χλοοτάπητα, χωρίς να έχουμε εξασφαλισμένα αποτελέσματα.


Ο πλαστικός χλοοτάπητας από την άλλη πλευρά έρχεται να δώσει λύσεις σε αυτά τα βασικά προβλήματα. Τοποθετείται εύκολα πάνω στον υπάρχοντα κήπο σας, στο χώμα ή σε βεράντες και αυλές, δε χρειάζεται απολύτως κανένα πότισμα, κούρεμα ή άλλη περιποίηση, όπως το φυσικό γκαζόν. Επίσης, το πλαστικό γκαζόν έχει ευκολία χειρισμού, καθαρίζεται εύκολα, δεν αναπτύσσει μύκητες, στραγγίζει το νερό, δεν καίγεται, έχει φυσική όψη όλο το χρόνο, δεν αποτελεί εστία μολύνσεως, δεν είναι πολυέξοδο όσον αφορά στη φροντίδα και τη συντήρησή του, κάνει σοβαρή εξοικονόμηση στο νερό, έχει μεγάλη αντοχή στο χρόνο και δίνει συμπαγή και ομοιόμορφη επιφάνεια.

Η MAX GRASS έχει επιλέξει για εσάς την καλύτερη λύση για την εφαρμογή συνθετικού χλοοτάπητα άριστου υλικού. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!