Υλικά Τοποθετήσεων

Ο συνθετικός χλοοτάπητας ή γκαζόν της Max Grass διατίθεται σε ρολά με φάρδος των 2 ή 4 μέτρων και μήκος 25 μέτρα. Ανάλογα με τον χώρο σας, το γκαζόν κόβεται στις διαστάσεις που επιθυμείτε. Για την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα απαιτείται σκληρή και επίπεδη επιφάνεια.


Εφόσον η βάση είναι τσιμέντο, ξύλο, πλακάκι η τοποθέτηση του γκαζόν γίνεται άμεσα. Εάν η επιφάνεια είναι χωμάτινη, θα πρέπει να γίνει μία ειδική επεξεργασία πριν την τοποθέτηση.


Αν η επιφάνεια που θέλετε να καλύψετε με συνθετικό χλοοτάπητα είναι μεγαλύτερη από 4 μέτρα φάρδος, θα χρειαστεί να γίνει ένωση ανάμεσα στα ρολά. Στην περίπτωση αυτή για την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα χρειάζονται τα κάτωθι υλικά:

  • Κόλλα πολυουρεθανική δύο συστατικών στοιχείων
  • Συγκολλητική ταινία
  • Χαλαζιακή άμμος
  • Καουτσούκ (rubber)

Με την συγκολλητική ταινία και την κόλλα ενώνονται τα ρολά χωρίς να φαίνεται η παραμικρή λεπτομέρεια. Η κόλλα αποτελείται από δύο συστατικά εμποδίζοντας έτσι τις καιρικές συνθήκες να διαβρώσουν την ένωση στα ρολά. Με τη χαλαζιακή άμμο ή το rubber γεμίζουν τα κενά μεταξύ των ρολών (Αφορά τους τύπους γκαζόν που επιδέχονται γεμίσματα).

 

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Max Grass αναλαμβάνει την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα σε οποιοδήποτε χώρο επιθυμείτε άμεσα, ταχύτατα και οικονομικά. Επισκεφτείτε μας ή καλέστε μας, για να σας απαντήσουμε σε κάθε τεχνική απορία που μπορεί να έχετε.