Προϊόντα

Δείτε τα προϊόντα:

  1. Συνθετικός Χλοοτάπητας
  2. Υλικά Τοποθετήσεων

  

Το φυσικό γκαζόν αντικαταστάθηκε στις περισσότερες περιπτώσεις με το συνθετικό χλοοτάπητα και όλο και περισσότερος κόσμος το προτιμά. Οι λόγοι πολλοί και κυρίως αυτοί της οικονομίας και του χρόνου απασχόλησης για την φροντίδα του.


Σε αντίθεση με τον συνθετικό χλοοτάπητα, ο φυσικός είναι ευαίσθητος στις κλιματολογικές συνθήκες, θέλει συγκεκριμένη φροντίδα, λασπώνει, θέλει συχνό κούρεμα, επιδιόρθωση όποτε και όπου χρειάζεται, ράντισμα για ασθένειες από τις οποίες πλήττεται και ένα σωρό άλλες βλάβες που προκύπτουν, με αποτέλεσμα να απαιτείται πολύς χρόνος και χρήμα για τη σωστή του συντήρηση.

 

  • Ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι ένα πολύ δυνατό υλικό, ομοιόμορφο και συμπαγές, με εναλλαγές στην πυκνότητα και το ύψος του πέλους του.
  • Εφαρμόζεται πανεύκολα σε κάθε επιφάνεια ( τσιμέντο, χώμα, ξύλο κλπ), διαθέτει τρύπες αποστράγγισης και λειτουργεί όπως ο φυσικός κατά το πότισμα, το οποίο γίνεται μόνο για την καθαριότητά του.
  • Όπου τοποθετηθεί γίνεται σύντομα ένα με την επιφάνεια.
  • Δεν αποτελεί εστία μικροβίων, οπότε είναι ασφαλές για χώρους παιδικών δραστηριοτήτων.
  • Διακοσμεί κάθε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο και τελικά είναι must για την εσωτερική διακόσμηση, δίνοντας μια σύγχρονη όψη στο χώρο μας.
  • Είναι άκαυστο, που σημαίνει ότι η φωτιά δεν επεκτείνεται στο υλικό, σίγουρα όμως αν σβήσεις τσιγάρο πατώντας το, το σημείο θα πάρει όψη καμένου. Αυτό συμβαίνει σε κάθε υλικό.
  • Πρακτικός, καλαίσθητος και οικονομικός. Δεν είναι τυχαίο ότι τα περισσότερα γήπεδα στη χώρα τοποθετούν συνθετικό χλοοτάπητα.
  • Η όψη του είναι φυσική και δεν αλλάζει αναλόγως εποχής. Που σημαίνει ότι και στο καταχείμωνο, εμείς έχουμε …άνοιξη.

 

Χρησιμοποιήστε πλαστικό γκαζόν και δώστε πράσινο στο χώρο σας.
Σε τοίχους, σε πατάρια, σε πατώματα, σε κήπους, σε παρτέρια, γύρω από πισίνες, σε χώρους υποδοχής, σε αίθρια.

Η MAX CARPET δημιουργώντας τη MAX GRASS φρόντισε για σας και σας παρέχει την καλύτερη ποιότητα στις χαμηλότερες τιμές σε όλη την Ελλάδα.